Ultima Ora

09:11 Scandal între doi parlamentari de Gorj. Acuzații grave

Printr-un comunicat de presă, senatorul Ion Iordache l-a acuzat pe deputatul Radu Miruță că a mințit atunci când a declarat că va susține finalizarea lucrărilor la hidrocentralele de pe Jiu. În replică, Miruță lansează un tir de acuzații la adresa lui Iordache.

„Ipocrizia atinge cote maxime! Deputatul USR, Radu Miruță, i-a mințit pe gorjeni atunci când a declarat că va susține finalizarea investițiilor în hidrocentralele de pe râul Jiu, realizate în proporție de 96%.USR-ul lui Radu Miruță a atacat la Curtea Constituțională legea, la care și senatorul Ion Iordache este inițiator, și continuă astfel să facă jocurile unor ONG-uri împotriva intereselor naționale. Demersurile USR de sabotare a legii sunt cu atât mai grave cu cât vin în contextul în care românii plătesc facturi costisitoare la energie și toată Europa își canalizează eforturile pentru a produce energie cât mai ieftină. (…) Hidrocentralele blocate astăzi de USR pot asigura energia electrică pentru sute de mii de gospodării! Te deranjează că n-am mai importa energie, Radu Miruță?”, a transmis liderul Forța Dreptei Gorj, printr-un comunicat de presă.

”Domnule senator Iordache, atunci când spuneți că eu îi mint pe gorjeni ar fi bine să vă uitați într-o oglindă corectă. Nu eu am fost traseist politic prin vreo patru partide. Nu eu mi-am impus o rudă ca secretar de stat la Ministerul Energiei. Nu eu am apăsat clanțele PSD pentru favoruri și protecție.(…)Nu mai folosiți cuvântul ipocrit dacă nu îi cunoasteti sensurile. Ipocrit înseamnă fățarnic, prefăcut, un om care se arata altfel decât este. Uitați-vă din nou într-o oglindă corectă: Vi se potrivește perfect! Sunteți printre campionii Gorjului în materie de ipocrizie. Românii plătesc facturi costisitoare la energie din cauza incompetenței unor foști colegi de-ai dvs. și a demersurilor de căpușare a CEO, între multe altele, nu pentru că USR a contestat legea la Curtea Constituțională” a reacționat liderul USR Gorj pe pagina de socializare.

Comment here