Ultima Ora

09:11 Pensionări și demisii la Spitalul Târgu-Cărbunești

7 cadre medicale, 2 medici și 5 asistenți, de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, și-au depus cererile de pensionare. Au fost înregistrate și două demisii la Centrul de Sănătate Logrești. În cadrul unității se fac lucrări de realizare a unor circuite și se așteaptă paturi noi și aparate de ventilație mecanică. Spitalul Târgu-Cărbunești a fost desemnat să preia pacienții infectați cu COVID-19.

„Până acum, s-au depus cereri de pensionare din partea a cinci asistenți, care, în maximum două luni, atingeau vârsta de 65 de ani și a doi medici, de 69 și 66 de ani. Și-au depus demisiile un brancardier și o bucătăreasă de la Centrul de Sănătate Logrești“ a declarat, pentru Impact în Gorj, Constantin Târziu, managerul spitalului din Târgu-Cărbunești.

Târziu a mai spus că spitalul a devenit ”un șantier” după desemnarea drept unitate pentru tratarea COVID-19.

„Încă înainte de desemnarea spitalului ca unitate care să se ocupe de pacienții cu COVID-19, am procurat substanțe dezinfectante. Odată cu desemnarea noastră ca spital COVID-19, lucrurile s-au complicat. Ministerul Sănătății ne-a cerut o listă cu ce avem nevoie, atât în privința substanțelor dezinfectante, cât și a materialelor de protecție și a aparaturii necesare. Eu am trimis o listă cu tot ce este necesar. Din momentul desemnării noastre ca spital pentru pacienții coronavirus, am luat măsuri pentru realizarea unor circuite în spital, pentru a-i proteja pe pacienți și personalul medical. Spitalul este un șantier, iar lucrările vor dura până la zece zile, pentru că nu-i pot primi pe pacienți în spital, ca să pun în pericol viața colegilor mei. Am cerut 15 paturi noi, ventilatoare, care sunt absolut necesare. Mi s-au promis aceste lucruri. Până acum am primit de la ISU 25 de măști FFPP2 și 650 de combinezoane“ a precizat managerul Spitalului Târgu-Cărbunești.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here