Ultima Ora

09:11 Licitație pentru modernizarea a trei secții SJU Târgu-Jiu

Trei dintre secțiile Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu- Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie- vor fi modernizate și dotate cu mobilier nou, în acest an.

În această perioadă este în derulare licitația pentru achiziția serviciilor de asistență tehnică prin diriginte de șantier pentru obiectivul de investiție „Reabilitare și modernizare secțiile medicină internă I, gastroenterologie și neonatologie Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, din strada Progresului.

Urmează să intre în reabilitare și pavilionul din strada Tudor Vladimirescu, precum și Unitatea Primiri Urgențe din aceeași clădire. Finanțarea este de aproape 30 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile.

Proiectul de reabilitare termoenergetică a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu ar o valoare de 21 de milioane de lei. Fondurile sunt nerambursabile și vor fi asigurate de Ministerul Dezvoltării Regionale. De asemenea, proiectul de modernizare și extindere a Secției UPU este în valoare de 8,5 milioane de lei.

„Sunt două investiții majore care se vor face la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Depinde una de alta și în momentul în care vom avea proiectul tehnic la reabilitarea termoenergetică se va putea începe realizarea proiectului de modernizare și dotare a UPU“, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Comment here