Ultima Ora

09:11 Deputat: Cine minte, premierul sau ministrul?

”Deci, cine minte? Ministrul Dezvoltării, atunci când anunță primarii că s-au epuizat fondurile, sau premierul Cîțu, când afirmă că fondurile vor fi plătite?” întreabă deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, după ce Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, a anunțat că au fost epuizate creditele bugetare alocate Programului Național de Dezvoltare Locală.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de guvern de vinerea trecută, că va aloca 7 miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale. Cîțu a afirmat că „toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe”.

„Toate investițiile aflate în derulare vor merge mai departe. Plătim la timp facturile, o premieră în ultimii 30 de ani. Alocăm șapte miliarde de lei pentru proiectele care vizează drumuri județene și comunale care nu pot fi finanțate nici prin fonduri europene, nici prin PNRR sau alte surse. România trebuie să treacă la etapa următoare, trebuie să avem drumuri asfaltate în toată țara”, a declarat Florin Cîțu.

Comment here