Ultima Ora

09:11 Concentratoare de oxigen pentru spitalul din Motru. Morega: Le mulțumesc pentru implicare

Apelul primarului din Motru, Cosmin Morega, privind concentratoarele de oxigen necesare pacienților bolnavi de COVID-19, internați în spitalul din localitate, a avut efect.

Un om de afaceri din Motru a donat două concentratoare, Asociația Oamenilor de Afaceri din Târgu-Jiu alte două, încă un aparat a fost achiziționat din donații făcute inclusiv de primar și consilierii locali, iar, la finalul săptămânii trecute, o persoană juridică din Motru a donat alte 5 concentratoare. Acum, Spitalul Motru are 16 astfel de concentratoare, mai mult decât suficiente, ținând cont că indicele de infectare în localitate a scăzut la 2,1 la mie.

„Mă bucur că, într-o perioadă scurtă, am reușit împreună cu persoane fizice și juridice din Gorj și Mehedinți dar și cu sprijinul parohiilor din Motru sa ajutăm și să contribuim la nevoile și necesitățile comunității. Această primă acțiune arată clar că înainte de orgolii, supărări și frustrări primează sănătatea dar și necesitățile semenilor dar și cele ale comunității. Le mulțumesc tuturor pe aceasta cale pentru implicare și contribuție și îi asigur de tot respectul meu”, a declarat primarul Cosmin Morega pentru gorjexpress.ro.

Comment here