Ultima Ora

09:10 Ștefan, acuzat că nu a spus că viața minerilor este în pericol

”CE Oltenia are secretar de stat degeaba”, a titrat postul național de televiziune B1 TV, miercuri, la emisiunea ”Bună, România!”, referindu-se la Constantin Ștefan, promovat de PSD Gorj în Ministerul Energiei.

”El, pe relația cu sindicatele, de ce nu a spus că viața oamenilor este în pericol? Ori e secretar de stat, ori nu. Așteptăm acest răspuns de la domnul Weber. Secretarul de stat pe care l-ați trimis la minister a păstrat legătura cu sindicatele, a ieșit în conferință de presă să spună că viața oamenilor e în pericol?” au întrebat realizatorii, în contextul tragediei de la Cariera Jilț Sud, soldată cu trei morți și zece răniți.

Constantin Ștefan a reacționat, pe pagina de socializare, afirmând că punctul de vedere al celor doi moderatori ai B1TV ”este nedocumentat, cu tentă de a expune lucrurile în mod eronat, viciat în fața opiniei publice” și că i-au fost retrase atribuțiile ce privesc relația cu sindicatele.

”În vederea unei informări corecte și echilibrate a opiniei publice, vă comunic faptul că domnul Ministru al Energiei a „apreciat” ca eu să am atribuții doar pe domeniul – Relația cu Parlamentul, Sindicatele și Patronatele, pe care ulterior mi le-a retras pentru ”presupuse motive”, adevăratul substrat al demersului fiind faptul că rosteam prea apăsat adevărul cu privire la diversele probleme evidente ale CE Oltenia ce puteau fi soluționate” susține social-democratul.

Comment here