Ultima Ora

09:10 Aleșii PNL din Gorj, la întâlnire cu Iohannis

Primari și consilieri PNL din Gorj au participat, sâmbătă, la adunarea Ligii aleșilor locali din PNL, ce a avut loc la Sala Polivalentă din București și la care a fost prezent și președintele Klaus Iohannis. „Suntem în război. Suntem în război împotriva PSD care a încercat să acapareze toate marile sisteme”, a spus șeful statului, candidat PNL la prezidențiale.  

„Parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. Să nu vă imaginați că PDS a fost învins. Nu faceți această greșeală. PSD este adânc înșurubat în toate instituțiile statului. Resetarea statului se poate face într-un singur fel, prin vot. Numai prin vot ne eliberăm de rămășițele comunismului”, a arătat Iohannis, adăugând că „garantul democrației trebuie să fie fiecare cetățean cu ștampila de vot în mână”

”Klaus Iohannis, preşedintele României şi candidatul PNL la alegerile prezidențiale, s-a întâlnit astăzi cu aleşii locali liberali, cei care au demonstrat că administrația liberală dezvoltă România” a notat, sâmbătă, pe pagina de socializare, deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here