Ultima Ora

09:09 Șurlea RĂMÂNE la conducerea CJAS Gorj

Daniel Șurlea rămâne în fruntea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, până la organizarea unui concurs în vederea ocupării postului.

Șurlea fusese revocat din funcție, alături de toți omologii săi din țară, după ce un ordin al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost publicat, luni, 18 mai, în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare. La sediul CJAS Gorj a ajuns, însă, 15 minute mai târziu, un nou document, transmis de conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, de numire în funcție a aceluiași șef.

„Într-adevăr au ajuns, pe rând, două documente la instituție. Un document de revocare din funcție, lucru care s-a întâmplat la nivelul întregii țări prin modificarea legislației. Președinții, directorii generali al Caselor de Sănătate au fost revocați din funcție, s-au schimbat indicatorii din contractul de manager, s-a schimbat prin statut funcția în director general și se rămâne și președinte în Consiliul de Administrație. Și, la interval de 15 minute, a venit un alt ordin de numire, prin delegație, la conducerea Casei, până la desfășurarea concursului, tot pentru mine. O să rămân în continuare pe funcție”, a declarat Daniel Șurlea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here