Ultima Ora

09:09 Burlan, despre atacurile lui Giorgi: Pe unde a fost, a intrat în conflict cu toată lumea

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, i-a dat replica social-democratului Gabriel Giorgi. Fostul director al Minprest Rovinari a lansat, în ultimele zile, o serie de critici la adresa sa, acuzându-l inclusiv de management defectuos. Totul după ce nu i-a mai fost prelungit mandatul de supraveghetor al companiei.

”Are un comportament conflictual, de copil căruia i-ai luat o jucărie și apoi începe să țipe. A avut un mandat de 4 luni, avea instrumentele necesare în timpul mandatului pentru a verifica. Dacă a constatat o neregulă sau o abatere, putea să sesizeze. A zis că m-a sesizat pe mine, nu m-a sesizat niciodată cu nimic. El a avut un contract de mandat, are niște clauze și după, nu numai în timpul contractului de mandat. Mă acuză că am prejudiciat, dacă are dovezi să se ducă la organele abilitate și să demonstreze. Ce-a făcut el nu se face. Pe unde a fost a intrat în conflict cu toată lumea”, a declarat Daniel Burlan.

Comments (1)

  1. Ion a' lu' Gheorghe

    Mai nea Burlane, ca drac de nume ti a pus tac-tu, Giorgi e fire conflictuala? Zau nene, nu a respectat OMERTA, legea tacerii mafiei lignitului? Nu mergi tu putin la puscarie pentru devalizarea CEO? Cel mai bun director al CEO ar fi tocmai Giorgi, de asta ti e frica de el, de aceea ai tras sfori sa l inlaturi din CS.

Comment here