Ultima Ora

09:08 Incendiu la Spitalul 700, într-o secţie cu suspecţi de coronavirus

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, într-o secţie medicală cu pacienţi suspecţi de coronavirus, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. O lampă dintr-una dintre băi scotea fum dens, dar nu a fost necesară evacuarea pacienţilor.

”În jurul orei 07:00, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul 700 din municipiul Târgu-Jiu. Apelul a fost iniţiat de către un angajat al spitalului care semnala faptul ca incendiul se manifestă la Secţia Neurologie, destinată pacienţilor suspecţi de infecţia cu noul coronavirus”, potrivit ISU Gorj.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatforma pentru lucru la înălţimi, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu.

”Echipajele de intervenţie au constatat că o lampă de iluminat dintr-o baie situată pe holul secţiei degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de către angajaţii spitalul care acţionaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului. S-a efectuat aerisirea încăperii şi a holului”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că nimeni nu a fost rănit, iar saloanele în care se află pacienţii nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului medical. În prezent, activitatea spitalului se desfăşoară în condiţii normale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here