Ultima Ora

09:08 Angajări fără concurs la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu face angajări, fără concurs, pe perioadă determinată, pentru suspecții și pacienții confirmați cu COVID-19 .

Este vorba de peste 20 de noi angajați. Cele mai multe posturi sunt de asistent medical și infirmier. Pentru zona tampon, în care sunt izolați suspecții de COVID-19 este nevoie de 4 asistenți medicali, specialitatea generalist/medicală și de 4 infirmiere. În secția de Boli Infecțioase, unde se tratează bolnavii, spitalul are nevoie de 6 asistenți medicali debutanți, tot specialitatea generalist/medicală. Alte 5 posturi sunt la secția ATI II, unde este nevoie de 3 asistenți medicali și 2 infirmieri. Spitalul mai are nevoie de doi biologi debutanți pentru laboratorul de analize medicale, unde se prelucrează testele pentru Covid.

Selecția se va face pe bază de dosare. Candidații vor trimite dosarul electronic, până la data de 5 august, între orele 7.30-16.00, prin e-mail, în format pdf, într-un singur mesaj, la adresa office@spitalgorj.ro.

„În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0253/237803 int. 307 – Serviciul R.U.O.N.S.- Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, din strada Progresului, nr. 18, jud. Gorj” a transmis Spitalul Județean.

Contractele de muncă vor expira în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here