Ultima Ora

09:07 În sfârșit! Târgu-Jiul va avea taxare prin SMS în parcările publice

Consilierii municipali au aprobat, luni, sistemul de plată a taxei de parcare prin SMS. Societatea care se va ocupa de implementarea sistemului este Piconet SRL. Subiectul gestionării parcărilor publice a generat dispute politice, în ultimii ani, în Târgu-Jiu.

„Implementarea unor sisteme moderne de plată pentru utilizarea parcărilor publice de pe raza Municipiului Târgu Jiu este un proces de maximă urgență, prin aceasta urmărindu-se fluidizarea circulației rutiere pe raza municipiului și crearea unui sistem organizat și eficient pentru autovehiculele riveranilor sau a persoanelor aflate în tranzit“, se arată în referatul ce stă la baza hotărârii consiliului local.

„Implementarea acestui sistem nu implică niciun cost pentru beneficiar (administrația publică locală), Piconet nereținând comisioane sau alte taxe din veniturile rezultate din plata parcărilor, care îi revin și vor fi virate integral beneficiarului în fiecare lună. Pentru a utiliza serviciile de ușurare a plății parcării, utilizatorii vor plăti Tpark o taxă sau un comision pentru fiecare staționare în zonele de parcare, care nu va depăși 15% din tariful aprobat“, se arată în raportul întocmit de Direcția Publică de Patrimoniu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here