Ultima Ora

09:07 Îl acuză pe Virgil Popescu de incompetență. Weber: Este total lipsit de idei

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, îl acuză pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, că este total lipsit de idei referitor la măsurile care ar trebui luate pentru a compensa creșterile de prețuri la energie electrică, gaze naturale și combustibil.

Weber spune că că PSD a propus, încă de anul trecut, soluția reglementării prețului pentru o perioadă determinată de timp, dar PNL s-a opus, alegând varianta subvenționării în condițiile unui deficit bugetar în creștere.

”După pierderea unui an în care datoria publică a crescut pentru a susține această compensare aleasă de ministrul Energiei, ajungem la concluzia că propunerea PSD este singura în măsură să stopeze prețurile, care deja nu mai au nicio justificare economică. Ținând cont de faptul că se apropie sezonul rece în care va crește consumul și, prin urmare, vor crește costurile atât pentru populație, cât și pentru agenții economici, îi cer imperativ domnului ministru al Energiei să se trezească și să vină urgent cu soluții care să oprească și să descurajeze creșterea nejustificată a prețurilor la energie și gaze” spune deputatul.

Comments (1)

Comment here