Ultima Ora

09:06 Mesajul lui Păiuși, după percheziții. ”Mă angajez să construiesc un viitor strălucit”

După ce, joi, a avut parte de percheziții la primărie și acasă, Robert Păiuși i-a chemat pe locuitorii comunei Stejari la evenimentul de lansarea a candidaturii sale pentru un nou mandat, care va avea loc duminică, 21 aprilie.

”Cu inima plină de pasiune și dedicare pentru binele comunității noastre, pe 21 Aprilie îmi lansez oficial candidatura pentru Primăria Stejari, în punctul Ronghia, și vă aștept într-un număr cât mai mare. Sub deviza „Unitate, tradiție, viitor: Stejari contează!”, mă angajez să construiesc un viitor strălucit pentru Comuna Stejari și pentru viitorul copiilor dumneavoastră, bazat pe valorile noastre fundamentale și pe bogăția noastră de tradiție și unitate. Cu sprijinul dumneavoastră, vom continua să promovăm solidaritatea în comunitate, sa finalizăm toate proiectele începute și concepute pentru comuna, să protejăm și să promovăm moștenirea noastră culturală și să creăm oportunități pentru un viitor prosper pentru toți locuitorii noștri. Unitatea noastră este puterea noastră, tradiția noastră este identitatea noastră, iar viitorul nostru este responsabilitatea noastră. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul vostru! Cel mai mare succes al meu sunteți dumneavoastră!” a notat Păiuși pe pagina de socializare.

Polițiștii de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au făcut perchezițiile de la Primăria Stejari. Conform unor informații apărute în presa locală, Robert Păiuși ar fi vizat în mai multe dosare penale care se află în lucru din toamna anului 2022. Unele acuzații se referă la modalitatea prin care au fost realizate decontări de combustibil.

Robert Păiuși, după percheziții: ”Astăzi a fost o zi greoaie din anumite puncte de vedere. Astăzi a luat sfârșit șantajul pe care l-am avut în ultimii ani, zi de zi. Să aveți încredere în mine! Am avut percheziții pe niște plângeri, s-au ridicat documente, ce s-a cerut s-a pus la dispoziția organelor de cercetare, urmează o cercetare, dar nu este ce se vehiculează. Nu au cum să distrugă, decât cu preotul și poliția. Sunt obosit, dar puternic, o să-i umilesc, o să-i distrug. A fost o zi grea. Nu în fiecare zi te întâlnești cu atâta lume și atâta poliție. După plângerea de la DIICOT pentru trafic de minori, droguri, profanare de morminte și tăieri ilegale, astăzi am mai avut o grămadă de plângeri. Oricând eu pot face testul antidrog. Lupta continuă, îmi voi depune candidatura, tot staff-ul va fi alături de mine duminică. Mergem înainte că așa ne este crucea, trebuie dusă. Oamenii mă iubesc vor fi peste 1.000- 2.000 de oameni la cea mai fastuoasă și gălăgioasă lansare ca să le tragem draperiile. Vreau să facem o baie de PSD-iști”.