Ultima Ora

09:06 Handbalistele și-au trecut în cont cea de-a doua victorie

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu şi-au trecut în cont cea de-a doua victorie în primul turneu din Seria B a Diviziei A. Pe Sepsi Arena, din Sf. Gheorghe, formaţia antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut de CSU Reşiţa, scor 31-22(12-8). După primele două etape, CSM Târgu-Jiu este liderul Seriei B.

Început excelent de sezon pentru gruparea gorjeană care s-a instalat pe prima poziţie a clasamentului după primele două etape. După victoria lejeră cu CSU Oradea, handbalistele din Târgu-Jiu au făcut, joi, o partidă foarte bună şi în faţa echipei din Reşiţa. Primele 20 de minute ale meciului au fost ceva mai echilibrate, datorate şi unei uşoare lipse de concentrare a formaţiei noastre, care însă pe finalul primei părţi a reuşit să se desprindă la 4 goluri pe tabelă, scor 12-8 la pauză.

În repriza secundă, determinarea, concentrarea şi plusul de valoare si-au spus cuvântul, iar CSM Târgu-Jiu a pus stăpânire pe joc. Gorjencele au controlat fără probleme partea a doua a întâlnirii cu Reşiţa, iar la finalul meciului, tabela de marcaj din Sepsi Arena arăta o diferenţă de 9 goluri în favoarea echipei din Târgu-Jiu, scor 31-22.

„În meciul de astăzi am întâlnit o echipă foarte bătăioasă. Echipa din Reşiţa, pe fondul lipsei noastre de concentrare, a reuşit să ne pună câteva probleme în primele 20 de minute. Am reuşit însă apoi să dictăm ritmul meciului, iar plusul de valoare al jucătoarelor noastre a făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie una liniştitoare. Este a doua victorie consecutivă a echipei noastre, iar acest aspect ne dă încredere şi entuziasm pentru ceea ce urmează”, a declarat Andrei Enache, pentru csmtargujiu.ro.

În meciul de joi, Mihaela Obedeanu a fost cea mai bună marcatoarea formaţiei gorjene, cu 7 goluri reuşite. A fost urmată de Cosmina Cozma cu 6 reuşite.

Comment here