Ultima Ora

09:06 Cazul pacientei cărate în cârcă. SJU promite că va lua măsuri

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu a transmis un punct de vedere, în cazul pacientei cărate în spate de fiică, joia trecută, în timpul vizitei ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, la Târgu-Jiu. Unitatea susține că vina a fost a fiicei pacientei, care n-a înțeles că trebuie să-și ducă mama la Policlinică. În plus, conducerea SJU promite că se vor lua măsuri pentru a nu se mai repeta astfel de incidente.

„În data de 25/6/2020 pacienta s-a prezentat la controlul de 14 zile la SJU Târgu-Jiu la sediul din strada Tudor Vladimirescu și nu în ambulatoriul de specialitate din strada Progresului, conform indicațiilor antemenționate. În momentul prezentării la cortul de triaj epidemiologic i-a fost explicat fiicei pacientei faptul că aceste controale se efectuează prin ambulatoriul de specialitate (policlinica) și nu pe secția de Ortopedie-Traumatologie. Subliniem faptul ca pacienta nu a dorit o prezentare prin serviciul de urgență, ci un control postoperator periodic în cadrul secției de Ortopedie-Traumatologie la medicul curant al domniei sale”, a transmis Alexandru Nițu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

„În mod nefericit incidentul a continuat cu transportul pacientei în brațe până la serviciul de Primire Urgențe, deși se putea apela la mijloace de locomoție precum cârje de mers sau cadru de mers, mijloace de locomoție pe care orice pacient cu asemenea patologie le posedă, sau fotolii rulante aflate în Unitatea de Primiri Urgențe. Întregul incident a fost soluționat din fericire prin ambulatoriul de Ortopedie, după ce pacienta a înțeles confuzia creeată. Conducerea SJU Târgu-Jiu regretă profund acest incident și a luat în discuție o serie de măsuri în vederea evitării repetării unui astfel de eveniment”, a mai transmis SJU Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here