Ultima Ora

09:05 PNL a stabilit candidatul la Primăria Bengești-Ciocadia

Consilierul local Marian Florin Mocioi va fi candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Bengești-Ciocadia, la alegerile locale din toamnă.

”La Bengești-Ciocadia sunt oameni hotărâți să facă treabă. Suntem suficient de mulți în echipa liberală de la Bengești încât să schimbăm lucrurile în bine. Au rămas uitate multe dintre investițiile de aici. Oamenii își pun speranța în Marian Mocioi, cu care vom câștiga alegerile. În perioada următoare, vom prezenta strategia pe care o are organizația noastră pentru viitorul comunei Bengești Ciocadia” spune senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, într-un filmuleț postat pe pagina de socializare.

În luna octombrie, Marian Florin Mocioi își anunța demisia din funcția de președinte al PNL Bengești Ciocadia.

„Luni, 09.10.2023 mi-am înaintat demisia din funcția de președinte al organizației locale, iar acesta decizie am luat-o din motive obiective. Voi rămâne în continuare membru PNL, continuând alături de echipa alături de care am activat până acum și alături de care am reușit creșterea ponderii PNL în cadrul Consiliului Local Bengești Ciocadia. Obiectivele mele rămân neschimbate si voi continua sa-mi desfășor activitatea de consilier local în sprijinul și folosul cetățenilor acestei comune. Privitor la desemnarea candidatului pentru funcția de primar, conducerea partidului va avea posibilitatea să desemneze persoana cu cele mai mari șanse să câștige alegerile locale”, spunea Mocioi.

Comment here