Ultima Ora

09:05 Firea și-a anunţat candidatura la Primăria Generală

Fostul primar al Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat, la România TV, că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil şi că este păcat că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minicună, fraudă, manipulare”. ”Următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a declarat Firea, în prezent ministru al Familiei.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Gabriela Firea, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie.

Ea a adăugat: ”Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi consideră că acesta este domeniul în care are abilităţi.

”Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.

Comments (1)

  1. Pe dracu, cum sa vrei tu ca senator si ministru un amarat de post de primar al capitalei? Mai ales ca in mandatul trecut spuneai ca ti au bagat rivalii sarme’n colon, pardon, in cur? Nu cumva doar bugetul capitalei , de sute de milioane de euro, este important pentru tine si anturajul tau politic?

Comment here