Ultima Ora

09:03 Romanescu, despre noul prefect: Pentru primarii din Gorj, este un lucru extraordinar

Primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, consideră că este un lucru bun instalarea Cristinei Cilibiu în postul de prefect de Gorj.

„O cunosc pe doamna Cristina Cilibiu ca fiind un om de administrație în primul rând. În calitatea mea de primar al municipiului Târgu Jiu nu mai vreau să am parte de oameni care nu au trecut nicicând prin administrația publică locală măcar printr-o funcție de execuție, așa cum de multe ori am întâlnit la Instituția Prefectului Gorj. Un om de administrație cunoaște problemele noastre. Mă bucur pentru că cred pentru prima dată un fost primar ocupă această funcție de prefect. Pentru primarii din Gorj, este un lucru extraordinar, că putem dialoga cu Instituția Prefectului și cu cel care conduce această instituție cu un om venit din rândul nostru. Am susținut permanent că aș promova oameni care și-au dovedit abilitățile de conducere în administrațiile publice locale. Eu privesc cu satisfacție faptul că doamna Cristina Cilibiu este prefectul județului Gorj“, a spus Marcel Romanescu la un post online de televiziune.

Guvernul a instalat-o pe Cristina Cilibiu în postul de prefect, chiar dacă fosta primăriță din Turceni și-a dat demisia din Partidul Național Liberal, luna trecută. După numire, Cilibiu a anunțat că va reveni în PNL.

Comment here