Ultima Ora

09:03 PNL Gorj a depus candidaturile. Vîlceanu: Cred că putem câștiga aceste alegeri

PNL Gorj a depus, miercuri după-amiază, la Biroul Electoral Județean, candidaturile pentru alegerile parlamentare pe care speră să le câștige, în județ, pentru prima dată după Revoluție.

”Sunt sigur că echipa PNL este cea mai bună din județul Gorj. Eu deschid lista la Camera Deputaților și alături de mine sunt colegii mei Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Iulian Popescu, antreprenor și consilier județean, Dinel Fumărel, om de afaceri, Denisa Șuță, director al Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, Sorin Iovan, director în Complexul Energetic Oltenia, Robert Răduțoiu, președintele organizației de tineret a PNL Gorj. La Senat, lista este deschisă de Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, om de afaceri, Robert Dorin Filip, primarul orașului Rovinari, Aura Obrocea, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Constantin Dumitrescu, președintele organizației persoanelor de vârsta a treia din PNL Gorj. Sunt oameni cu rezultate profesionale, în privat, dar și în administrație, oameni care cunosc problemele Gorjului și care vor putea contribui la îmbunătățirea cadrului legislativ” a notat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, pe pagina de socializare.

Vîlceanu amintește de sprijinul acordat de Guvernul Orban Complexului Energetic oltenia dar și de finanțările promise pentru investiții importante pentru județ.

”Cred că putem câștiga aceste alegeri și, pentru prima dată după Revoluție, județul Gorj să aibă un alt parcurs, sub o guvernare liberală la București. Cred că aceste luni de guvernare liberală au demonstrat că Guvernul PNL își dorește dezvoltarea județului Gorj, care a reușit să rezolve probleme vechi de ani de zile în Gorj. Vorbim de sprijinul oferit CE Oltenia ori de asigurarea unor finanțări importante pentru investiții în infrastructură cum este podul de la Lainici ori șoseaua Transalpina, centura Târgu-Jiului sau modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu” mai spune Dan Vîlceanu.

Comment here