Ultima Ora

09:03 Fostul șef SJU Târgu-Jiu și-a deschis clinică privată

Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, și-a deschis clinică modernă de recuperare, informează pandurul.ro.

Tătaru este președintele Colegiului Fizioterapeuților din județul Gorj. A fost profesor de educație fizică și sport și a început activitatea de masor la Stațiunea Săcelu. A lucrat ca și kinetoterapeut la mai multe cabinete private, dar și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. A condus o perioadă de timp Complexul de Îngrijiri și Asistență Medicală de la Suseni, a fost manager la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița și apoi a preluat conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Fostul manager de spital a fost declarat incompatibil de Agenția Națională pentru Integritate după ce s-a stabilit că a ocupat ilegal funcția de manager de spital și masor la un cabinet particular de unde înregistra venituri. Tiberiu Tătaru și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu pentru a conduce din nou centrul de la Suseni. Tătaru a fost și consilier județean PSD, dar a cochetat și cu presa, conducând, la un moment dat, un post local de televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here