Ultima Ora

09:03 Concurs de sculptat dovleci și confecționat costume, organizat de Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae”

Cea de-a IV-a ediție a festivalului concurs „Balul Toamnei” a avut loc, vineri, 25 octombrie, la Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Grădinița cu program normal Nr. 31, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Asociația de Părinți de la Școala Gimnazială͈ Sfântul Nicolae.

“Elevii au avut ocazia să prezinte costumații confecționate din materiale reciclabile, să își dovedească îndemânarea la concursul de sculptat dovleci sau talentul prin picturile tematice realizate. Sub îndrumarea cadrelor didactice și a părinților participanții au dat dovadă de creativitate realizând costume deosebite, ingenioase din: carton, hârtie, plastic, nylon, rafie, materiale izolante, ziare. Elevii s-au costumat cât mai sugestiv pentru a face parte din decorul anotimpului pe care îl traversăm și pentru a respecta tema propusă” arată unitatea de învățământ, într-un comunicat de presă.

Directorul Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae, Alin Vasile Sulea, i-a felicitat pe participanți pentru implicarea în număr mare și pentru frumusețea costumelor realizate. Coordonatorul activității, profesorul Liliana Călugăru, a înmânat diplome de participare tuturor concurenților, fiind premiate cele mai frumoase costume și cei mai frumoși dovleci sculptați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here