Ultima Ora

09:03 Cel mai haios primar din Gorj a pierdut alegerile

Aristide Șerbănescu, unul dintre primarii gorjeni care făcea deliciul presei prin declarațiile sau analizele politice comice, nu a mai reușit să câștige alegerile locale la Stoina, fiind detronat de un tânăr de la PNL, Cosmin Gabriel Deteșan.

Șerbănescu a candidat, la 73 de ani, pentru cel de-al șaselea mandat din partea PSD, dar, de data asta, fără noroc. Anul trecut, explica decizia unei noi candidaturi prin faptul că în Schela nu are cine altcineva să candideze, întrucât au rămas ”doar băieți de vârsta mea”.

Noul primar, Cosmin Deteșan, le-a mulțumit locuitorilor comunei pentru votul de duminică.

„Vă mulțumesc sincer pentru susținerea dumneavoastră și vă mărturisesc că sunt încântat de prezența la vot care a fost benefică în ideea de a face o schimbare. Votul acordat reprezintă încrederea dumneavoastră care mi-a fost oferită de comunitatea noastră caldă. Iubesc această comună, la fel de mult cum simt că o iubiți și dumneavoastră, sens în care doresc să punem un mare accent pe dezvoltarea acesteia. Împreună avem multe de făcut pentru comunitate, avem planuri, idei și dorința de a face cât mai multe schimbări în bine. Trebuie să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din localitatea noastră o comună prosperă, frumoasă și modernă, sens în care vă asigur că nu vă voi dezamăgi” a transmis Deteșan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here