Ultima Ora

09:02 PSD- 28% în sondajul CURS

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS arată că viitorul parlament va fi controlat la limită de o eventuală alianţă între PNL, USR, PLUS şi PMP.

Potrivit cercetării sociologice, PNL şi PSD se menţin pe primele două locuri în opţiunile românilor, cu aceleaşi scoruri ca în urmă cu o lună, cu un avantaj de 5% pentru PNL. Alianţa USR-PLUS se află pe locul 3, cu 16%. Pro România a înregistrat o uşoară scădere, la 7%, după o perioadă de câteva luni de creştere, iar ALDE, UDMR şi PMP trăiesc periculos la limita pragului electoral de 5%. Volumul eşantionului: 1100 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-2,95% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: față în față, la domiciliul respondenților. Perioada de realizare: 19- 30 iunie 2020.

Pe 30 iunie, a fost publicat și un sondaj IMAS care arăta o creștere ușoară pentru PNL în ceea ce privește opțiunile de vot ale românilor pentru alegerile parlamentare, de la 32,6% în luna mai, la 33%. În schimb, PSD scade, ajungând la 21,9%, față de 23% în luna mai.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here