Ultima Ora

09:02 Petrecere cu zeci de persoane, stricată de poliţişti, la Băleşti

O petrecere cu aproximativ 60 de persoane, organizată vineri seară într-un local din Băleşti, a fost stricată de oamenii legii.

„În seara zile de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, Secției 1 Poliție Târgu-Jiu și jandarmi din cadru IJJ Gorj, au constatat faptul că la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Bălești este organizat un eveniment privat. Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de organizatorul evenimentului cu amenda în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020”, a anunțat IPJ Gorj.

Conform informaţiilor apărute în presa locală, ar fi fost o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere chiar de primarul comunei Băleşti, Mădălin Ungureanu, la care ar fi fost invitaţi şi alţi colegi primari, atât de la PSD cât şi de la PNL, dar şi şefi de instituţii publice.

Comments (1)

  1. vasile a lu pruna

    3000 de lei amenda? Pe cine ia politia de prost? Trebuiau aplicate amenzi de 3 miliarde, poate atunci politrucii astia prapaditi care se fac ca ne conduc ar intelege ce inseamna sa respecti legea.

Comment here