Ultima Ora

09:02 Lădaru: Mai bine ”dacă tăceai, filosof rămâneai”

Consilierul municipal PSD Eduard Lădaru a reacționat după ce colegul său de partid, primarul Municipiului Motru, Cosmin Morega, a declarat că edilul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, este binevenit în PSD.

”În loc de „niciodată să nu spui niciodată” … mai bine „dacă tăceai, filosof rămâneai”. Desigur domnule Morega, poate îl invitați și pe domnul Gigel Jianu la dvs. în organizație, acolo la Motru. Sunt absolut convins că aveți nevoie de experiența domniei sale pentru a rezolva problemele din municipiul Motru, nu? Saaaaaau… considerați că ați rezolvat toate problemele de la Motru și acum vreți să veniți să conduceți organizația PSD de la municipiul Târgu Jiu împreună cu incompetentul (din punctul meu de vedere) Marcel Romanescu. P.S. Îi aduc la cunoștință și o anecdotă domnului primar: „Fiind flatat mereu de un pisălog care-l compara cu Caragiale, Tudor Muşatescu ripostă:- Da, avem amândoi câteva ceva din Caragiale: eu din spiritul lui, matale din personaje“” a notat, pe Facebook, consilierul municipal PSD.

Eduard Lădaru, unul dintre cei mai înverșunați adversari politici ai primarului PNL al Târgu-Jiului, a declarat, recent, că nu-l va susține niciodată pe Marcel Romanescu, nici măcar în cazul unei eventuale alianțe PSD-PNL la alegerile din 2024.

Comment here