Ultima Ora

09:02 Hamburgeri GRATIS pentru oamenii străzii din Târgu-Jiu

Un fast-food din Târgu-Jiu le oferă mâncare gratis oamenilor sărmani. Patronul fast-food-ului, Lucian Alexandru Crăsnaru, a declarat că s-a gândit la un astfel de gest împreună cu asociatul său.

„Am decis să ajutăm oamenii care nu au ce mânca și locuiesc pe străzi. Le oferim o masă caldă, nu este un efort și ar trebui ca și alți afaceriști să facă acest lucru. Sunt mulți afaceriști care au această posibilitate, cred că este necesar să facem și noi ceva pentru comunitatea în care trăim, ceva pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Anunțul nostru a fost «Vino cu un om al străzii și va primi mâncare gratis!»”, a spus Alexandru Crăsnaru.

„Ne-am dus noi și i-am căutat pe oamenii nevoiași. Le-am oferit noi mâncare. Le-am dus cam tot ce avem aici. Shaorma, pizza, hamburger și dacă vin aici pot să ceară ce vor ei. Chiar nu le vine să creadă când îi ajutăm, nu sunt obișnuiți să îi ajute lumea din senin. Este foarte cutremurător să știi că mulți dintre ei poate nu au mâncat de zile bune! Asta ne dă curaj și nouă să ajutăm în continuare mai ales că acum este frig. În prima zi, când am anunțat că ajutăm, au venit peste 15 oameni. Au mai venit și a doua zi câțiva. Sunt zeci de porții de mâncare pe care le-am oferit celor care au cerut”, a spus și Răzvan Cormoși, partenerul lui Alexandru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here