Ultima Ora

09:02 Două locuințe din Scoarța, mistuite de flăcări. Dosar penal pentru distrugere

Două locuințe, nelocuite, ale unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, și a unei femei, de 67 de ani, din comuna Scoarța, au fost mistuite de flăcări în noaptea de luni spre marți, în urma unui incendiu. Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere. Cinci autospeciale de pompieri au intervenit, pentru stingerea incendiului. Pompierii au luptat aproape patru ore cu focul.

“În noaptea de 3/4 mai a.c. , polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 61 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că pe raza comunei Scoarța se manifestă un incendiu la două locuințe.

 La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care a constatat că la locuințele unui bărbat, de 62 de ani din comuna Scoarța și a unei femei, de 67 de ani din aceeași localitate, se manifesta un incendiu la două case și la o anexă de lângă acestea.

În urma incendiului, au fost distruse cele două locuințe și o anexă, fiind afectat și peretele lateral al unui spațiu comercial. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două imobile nu sunt locuite, incendiul fiind localizat și stins de lucrătorii ISU Gorj. Nu au fost înregistrate victime omeneşti și nu au fost puse în pericol alte locuințe. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere,  polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și identificarea autorilor”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here