Ultima Ora

09:01 S-a făcut CONFUZIE! Ce VENITURI a obținut Pecingină

Confuzie în presa centrală pe tema veniturilor obținute de secretarul de stat din Ministerul Finanțelor, Gheorghe Pecingină. Conform gorj-domino.ro, vicepreședintele PNL Gorj a fost confundat cu alt Gheorghe Pecingină, care a candidat, în 2016, pentru un post de consilier local la Turcinești.

Numit în ianuarie secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Gheorghe Pecingină a intrat în gura presei centrale, la o zi după nominalizarea sa în MF. Totul după ce evz.ro a publicat că promovarea liberalului ar fi ciudată deoarece acesta nu ar fi avut venituri nici în 2016 când a candidat consilier local la Turcinești.

Declarația de avere, completată pe 11 februarie de avocatul promovat în Ministerul Finanțelor, arată însă că Gigi Pecingină a avut un venit deloc de neglijat, anul trecut, obținând din avocatură peste 72.000 de lei, în timp ce situația sa materială nu este una modestă. Soția secretarului de stat a completat veniturile familiei cu 38.000 de lei pe un PFA și peste 4000 de lei de la Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Tot soția avocatului a reușit să obțină de la AFIR, pe un contract de finanțare semnat în 2017, 50.000 de euro. Soții Pecingină dețin și un teren de 1000 de mp în Târgu-Jiu, achiziționat în 2002, și o casă de locuit, edificată în 2005, de 155 de mp. Familia Pecingină mai deține două mașini și o motocicletă dar și au doi copii minori în întreținere.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here