Ultima Ora

09:01 Consilier local: Târgu-Jiul riscă să intre în scenariul roșu

Consilierul municipal Eduard Lădaru îl critică pe primarul Marcel Romanescu, care a decis organizarea unui nou spectacol în Parcul Coloanei Infinitului, deși numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creștere.

”Domnule primar Marcel Romanescu, dați dovadă că aveți discernământ și opriți campania electorală făcută din bani publici! Dacă nu de dragul banilor strânși din taxe și impozite, pe care îi aruncați, cel puțin, dați dovadă că aveți discernământ și nu ne aruncați în scenariul roșu. Trebuie să fii de-a dreptul fără discernământ, să faci evenimente la care să chemi multe persoane, riscând în acest fel să contribui agravarea răspândirii virusului SARS COV-2” spune Lădaru, pe Facebook.

Marți, 28 septembrie, de la ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va avea loc unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri”, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu-Jiu, a anunțat primarul Marcel Romanescu. Imediat după concert, spectatorii vor asista la un nou show cu drone.

Comment here