Ultima Ora

09:00 Gore Popescu și Valeriu Pătran, în Directoratul CE Oltenia

Consiliul de Supraveghere i-a numit pe Grigore Popescu și Valeriu Pătran în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, după ce, miercuri, au fost revocați trei dintre directorii companiei: Sorin Boza, Dan Vasile și Ovidiu Bălăcescu. Anunțul numirii celor doi a fost făcut de președintele Directoratului, Daniel Burlan, la un post local de televiziune.

„Sunt două nume. E vorba de Grigore Popescu și Valeriu Pătran. Din persoanele care au fost intervievate astăzi (n.r. miercuri), au fost alese cele două persoane pentru a face față din Directorat”, a declarat Daniel Burlan.

Burlan a spus că nu îl cunoaște pe Pătran: „M-am uitat peste CV-ul dumnealui. Nu îl cunosc personal, nu l-am întâlnit niciodată. Am văzut că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova, cu masterat la Facultatea Energetică Timișoara. Deocamdată, nu am vorbit cu dumnealui. O să ne întâlnim să vedem care sunt competențele și ce obiect de activitate poate să gestioneze. Domnul Gore Popescu, pe zona de minerit va avea competențe”.

Gore Popescu este fostul lider al PDL Târgu-Jiu, fost președinte al Clubului Energia, desființat între timp.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here