Ultima Ora

09:00 Gilortul țintește cea de-a cincea victorie în Liga 3

Liderul nescontat al seriei a 7-a, Gilortul Târgu-Cărbunești, singura formație care a acumulat maximum de puncte, se deplasează, astăzi, la Filiași, acolo unde va întâlni formația locală, ACSO Filiași. Partida va avea loc pe Stadionul Orășenesc, începând cu ora 17:00.

Adversara gorjenilor este cotată cu șanse mari la accederea în play-off, dar vine după o înfrângere usturătoare la Orăștie, scor 0-5, în fața principalei favorite la câștigarea seriei, CSM Deva. Formația din Filiași ocupă poziția a cincea cu 7 puncte, la fel ca Jiul Petroșani și Voința Lupac, cele două formații devansându-i pe doljeni la golaveraj. În cele două meciuri disputate pe teren propriu, Filiași a remizat, 1-1, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 și a învins, în ultimul minut de joc, Jiul Petroșani, scor 1-0.

În ultima etapă, Gilortul s-a impus fără probleme în fața Viitorului Șimian. Cărbuneștenii au moralul ridicat și speră să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din județul vecin. Alexandru Avrămescu și Răzvan Istudor sunt, în continuare, absenții pe care Alex Stoica nu se poate baza. Sunt șanse ca Istudor să revină pe teren după 2-3 săptămâni, iar Avrămescu după terminarea turului.

Comment here