Ultima Ora

09:00 Fostul primar din Crușeț PIERDE la Curtea de Apel Craiova

Viorel Drăgușin, fostul primar al comunei Crușeț, a încercat pe toate căile legale să revină în fruntea comunei. Declarat incompatibil de către ANI, Viorel Drăgușin a cerut în instanță anularea ordinului prefectului prin care a fost eliberat din funcție, în primăvara anului 2019, relatează Pandurul.

La Gorj, Drăgușin a obținut o primă victorie, dar Prefectura a atacat decizia iar Curtea de Apel Craiova a respins acțiunea, ca nefondată. Fostul primar a formulat o acțiune în anulare, însă fără succes. „Respinge contestația în anulare. Definitivă”, se arată în sentința din 29 iulie a Curții de Apel Craiova.

Potrivit ANI, Drăgușin s-a aflat în stare de incompatibilitate întrucât a deținut, simultan, funcția de primar al comunei Crușeț și următoarele funcții sau calități: comerciant persoană fizică (DRĂGUȘIN T. VIOREL PF), în perioada 20 iunie 2008 – 11 mai 2010, persoană fizică autorizată (DRĂGUȘIN VIOREL PFA), în perioada 20 iunie 2008 – 25 iulie 2013 și reprezentant al comunei în cadrul AGA a SC SALUBRIS GILORT S.R.L. (23 noiembrie 2010 – 30 septembrie 2013).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here