Ultima Ora

09:00 Filip: Grupul de bandiți de la Craiova nu va trage decât focul sub turta lor!

Primarul liberal Robert Filip a lansat noi atacuri la adresa conducerii Complexului Energetic Oltenia, la un post local de televiziune.

După ce în ultimii ani a luptat să-i convingă pe șefii CEO să scoată la licitație șlamul de la Termocentrala Rovinari, pentru a putea deschide cea de-a patra fabrică, cea de gisp-carton, acum, Filip acuză că licitația a fost organizată ”cu dedicație”.

„Cel mai negru lucru pe care l-am văzut în ultimii 20 de ani și nu știu dacă se întâmplă printr-o țară din asta bananieră pe undeva, au scos, după doi ani de lupte subterane și în stil mafiot, au scos la procedură acea licitație pentru șlamul de la Rovinari. Va avea deschidere peste o lună și a fost făcută după chipul și asemănarea unora. Se pare că noi, gorjenii, nu ne vom trezi din prostia pe care o avem și nu constatăm nici în ultimul ceas că ne punem singuri pământ în cap, că vom închide această companie și grupul de bandiți de la Craiova nu va trage decât focul sub turta lor, va face doar combinații pe răspunderea politică poate și a PNL la Gorj și pe neasumarea noastră, a gorjenilor, care suntem buni să ne batem joc de acest județ”.

Filip îi numește ”asasini economici” pe cei care s-au opus deschiderii fabricii de gips-carton de la Rovinari.

„Ce au făcut ei cu această fabrică și faptul că au făcut în așa fel încât să își bată joc de un județ întreg îi pot cataloga niște asasini economici. Să arunci la gunoi o investiție de 30 de milioane de euro, trebuie să fii cel puțin nebun. Am întrebat ce e ilegal să respecți aceeași procedură ca la Turceni? Și-au asumat public că vor susține crearea unor locuri de muncă. Tu dai afară niște oameni și te doare în fund de o procedură care ar putea să mai facă încă 300 de locuri de muncă. Și-au bătut joc și de munca noastră, și de gorjeni” a declarat Robert Filip, la Tele3.

Comment here