Ultima Ora

08:59 Doliu la Universitate! Val de regrete după decesul Roxanei Dobrițoiu

Lect. univ. dr. Roxana Dobritoiu, Cancelarul general al Senatului UCB a decedat, luni, la doar 43 de ani, în Spitalul Militar București. Roxana Dobrițoiu era internată în unitatea medicală din Capitală de două săptămâni.

Colegii din Universitatea ”Constantin Brâncuși” dar și primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, și-au exprimat, pe paginile de socializare, regretul la aflarea veștii triste.

”Cadrele didactice ale Departamentului Științe Juridice și Carieră Judiciară din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică au aflat, cu nespusă tristețe și profund regret, că, începând de astăzi, 26 aprilie 2021, inima colegei și prietenei, Roxana Dobrițoiu – a ales să bată, mai departe, alături de îngeri. Un suflet bun s-a ridicat, azi, la cer, mult prea devreme, mult prea departe! O viață mult prea scurtă pentru un om, în plenitudinea puterilor intelectuale, valoros și apreciat pentru competența și cunoștințele profunde, demonstrate, de-a lungul anilor, în nobila profesie de dascăl. Un om care a dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului, un om care va dăinui mereu în amintirea tuturor! (…) Amintirea sa va dăinui în sufletele tuturor, iar fiecare an universitar va purta și amprenta spiritului său! Îți mulțumim, Roxana Dobrițoiu, pentru fiecare încurajare, pentru fiecare zâmbet, trăire, cuvânt, emoție! Dumnezeu să te odihnească în pace! Drum lin spre Lumină, colega noastră dragă!” este mesajul transmis de cadrele didactice de la Științe Juridice.

Comment here