Ultima Ora

08:59 Concurență acerbă pe 3 posturi de ambulanțier

38 de persoane concurează pentru cele 3 posturi de ambulanțier scoase la concurs de Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, conform gorjexpress.ro.

A fost finalizată selecția de dosare și urmează să fie organizată proba scrisă a concursului. În perioada imediat următoare, va fi reluat și concursul pentru încadrarea a 7 medici specialiști. Între timp, la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj, care se confruntă cu un deficit de personal, a revenit un medic pensionar, Jana Prejbeanu, fost manager al instituției.

Luna viitoare expiră mandatul actualului managerul al SAJ Gorj, medicul Claudiu Constantinescu, dar acesta a declarat că se va înscrie la un eventual concurs organizat de Ministerul Sănătății, în ciuda rapoartelor întocmite, în ultimele luni, de diferite corpuri de control, care au arătat management defectuos.

“Este un lucru cu care sunt dator. Experiența de până acum este destul de importantă având în vedere aceste conflicte, care, totuși, erau inerente. Oricine ar fi fost manager, tot ar fi fost astfel de probleme. Din punctul meu de vedere, este important să particip la acest concurs”, a declarat Constantinescu.

Comment here