Ultima Ora

08:58 Spital din Gorj, premiat de Colegiul Medicilor din România

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit diplomă de recunoștință pentru contribuția și implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de Covid-19.

Diploma, semnată de prof. univ. Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, i-a fost înmânată, luni, managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu de către dr. Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj.

„Domnul doctor Coriu a ținut să nominalizeze câteva spitale cu rezultate deosebite în perioada pandemiei, printre acestea numărându-se și Spitalul Județean Târgu-Jiu. Pentru noi a fost o mândrie. Mesajul transmis de președintele Colegiului Medicilor este important, iar medicii de la Târgu-Jiu merită respect și considerație! Domnul doctor Coriu a ținut să felicite în mod deosebit medicii de la ATI și Boli Infecțioase, Medicină Internă și Cardiologie pentru modul în care au tratat pacienții”, a spus dr. Ana Băleanu.

La sfârșitul lunii martie, la București a avut loc Adunarea Generală Națională a Colegiului Medicilor din România, ediția 2022, iar în cadrul ceremoniei „Medicul Român pentru România” au fost anunțate și unitățile medicale care au primit aceste diplome.

Comment here