Ultima Ora

08:58 Romanescu: Echipa de la Urbanism a devenit foarte eficientă

Primarul Marcel Romanescu laudă noua echipă din cadrul Direcției de Urbanism și Amenajarea Teritoriului- una dintre cele mai importante din cadrul Primăriei Târgu-Jiu- condusă de Răzvan Retezeanu, pe care o consideră ”foarte eficientă”.

”Echipa de la Urbanism a trecut printr-o schimbare radicală, iar acest lucru se reflectă în activitatea și rezultatele acestui serviciu deosebit de important din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. (…) Mă bucur enorm că s-a putut depăși acea fază „nu se poate”, iar acum eforturile se concentrează pe găsirea de soluții legale pentru a ajuta cetățenii” a notat Romanescu pe pagina de socializare.

În vara anului trecut, fosta șefă de la Urbanism, Ermina Pasăre, a pierdut definitiv procesul în care a contestat decizia de eliberare din funcție emisă de primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. Pasăre a primit, în 2019, calificativul nesatisfăcător de la Romanescu, aflat atunci după un prim an și jumătate de mandat, calificativ care a însemnat îndepărtarea sa din funcția deținută ani de zile.

Comment here