Ultima Ora

08:58 Iulian Popescu, Filip, Pecingină și Paraschiv, pe listele PNL pentru parlamentare

Duminică, într-o ședință online, conducerea PNL Gorj a stabilit cine va fi inclus pe listele pentru alegerile parlamentare, în condițiile în care s-a anunțat, deja, că Dan Vîlceanu și Ion Iordache se vor afla pe primele locuri la Camera Deputaților, respectiv Senat.

Astfel, după Vîlceanu, la Deputați, este propus fostul avocat Gheorghe Pecingină, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Pe locul trei, figurează omul de afaceri Iulian Popescu, candidatul la președinția Consiliului Județean Gorj, învins în alegerile locale. Pe locul 4, a fost trecut Mihai Paraschiv, fost consilier local PNL, actualul director al societății de transport public Transloc SA, care, anul trecut, era propus pentru excluderea din PNL. Lista este completată cu Denisa Șuță, actualul director al Muzeului Național ”Constantin Brâncuși”.

La Senat, după Ion Iordache a fost propus primarul din Rovinari, Robert Filip, reales, pe 27 septembrie, cu 69,73%, iar pe locul al treilea a fost trecută Aura Berta Obrocea, medic în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here