Ultima Ora

08:58 INTERZIS în cimitire! IPJ Gorj: Anul acesta, renunțați să aprindeți lumânări pentru cei dragi trecuți în neființă!

Poliția Gorj face apel către cetăţeni să respecte ordonanţele militare. În perioada sărbătorilor pascale, gorjenii sunt sfătuiți să păstreze distanțarea socială.

“Trecem cu toții printr-o încercare din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună. Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile! Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră! Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța! Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Anul acesta, renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă! Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de opt persoane. Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei. Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială! Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Comment here