Ultima Ora

08:58 Drumul expres Craiova-Deva, prioritatea Conurbației Jiului

Realizarea drumului expres Deva-Târgu Jiu-Craiova- Calafat este prioritatea numărul unu a Conurbației Jiului, constituită, joi, la Prefectura Gorj.

Preşedinţii Consiliilor Judeţene Gorj, Dolj şi Hunedoara au semnat, joi, la Târgu-Jiu, memorandumul pentru înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Conurbaţia Jiului”, care are ca scop realizarea şi implementarea de proiecte comune pentru cele trei judeţe şi furnizarea în comun de servicii publice mai bune pentru cetăţeni. Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, a afirmat că, în cadrul Conurbaţiei Jiului, locuitorii celor trei judeţe vor beneficia de mai multe oportunităţi pe piaţa muncii şi în domeniul afacerilor, de o infrastructură mai bună şi servicii publice de calitate, cum ar fi cele din domeniul sănătăţii, transportului sau educaţiei.

”Este un moment important, care deschide oportunități pentru realizarea unor mari proiecte de infrastructură rutieră, și aici mă refer, în special, la proiectul pentru care mă lupt de ani buni, drumul expres Deva -Târgu-Jiu – Craiova” spune deputatul MIhai Weber, președinte PSD Gorj.

Comment here