Ultima Ora

08:58 Asociaţia „Uniunea Femeilor din Gorj” confecționează măști de protecție și le DONEAZĂ

Sediul din Rovinari al Asociaţiei „Uniunea Femeilor din Gorj” a fost transformat în atelier pentru confecţionarea măştilor de protecție, informează Impact în Gorj.

Măştile sunt din bumbac, de sterilizarea lor ocupându-se chiar președinta asociației, Simona Rădoi.

„Eu mă ocup cu sterilizarea măştilor. Le stropesc cu dezinfectant, le calc la abur. Măştile sunt foarte bune. Avem două croitorese care lucrează şi vreau să le mulţumesc pe această cale. Materialele au fost cumpărate din banii asociaţiei, din acei 2 la sută pe care i-am primit de la oameni. Din aceşti bani am cumpărat şi alimente. Cine doreşte să mai facă donaţii, ne pot găsi la sediul nostru din Rovinari”, a declarat Simona Rădoi.

Măştile, realizate de Asociaţia „Uniunea Femeilor din Gorj”, sunt introduse în pacheţele alături de un săpun și donate persoanelor care au probleme financiare.

„Colaborăm cu primăriile din județul Gorj, în special cu cei de la Direcția Socială și le vom dona persoanelor fără posibilități materiale. Am luat legătura cu Primăria Târgu Jiu și am fost direcționate către DSP Gorj“, a mai precizat Simona Rădoi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here