Ultima Ora

08:57 Un copil, de 11 ani, din Ionești are nevoie de ajutor. Au strâns bani de la localnici

Un copil din comuna gorjeană Ionești are nevoie de ajutor pentru a nu-i fi tăiat piciorul. Acesta suferă de cancer osos și este internat într-un spital din București, conform igj.ro. Tatăl, care-l îngrijește pe micuț singur, a găsit o clinică în Turcia dispusă să asigure un tratament care i-ar putea salva piciorul. Costurile ajung, însă, la 70.000 de dolari.

„La doar 11 ani, Răzvan Dumitrescu duce tortura unei boli apărute parcă din neant: CANCER OSOS, una dintre cele mai grave forme pe care le poate îmbrăca tumoarea malignă. Copilul din comuna gorjeană Ioneşti (satul Picu) şi-a aflat diagnosticul în urma unui control de rutină. Începuse să-l doară piciorul, iar tatăl a observat o mică umflătură în zona gambei, aşa că au mers la un consult. De atunci, boala a început să-i sfărâme trupul firav bucată cu bucată, os cu os, fără milă. Cancerul de tip «Osteorsacom» a fost localizat la nivelul gambei stângi, însă se poate răspândi uşor în tot organismul… Răzvan e internat la Spitalul ”Victor Gomoiu” din Bucureşti. Aici, medicii i-au spus că singura lui scăpare ar fi… AMPUTAREA PICIORULUI. O veste care a căzut ca ghilotina peste tatăl copilului, singurul care se mai îngrijeşte de el după ce mama l-a părăsit“, se arată pe pagina de Facebook al organizației „Povestea mea“.

Tatăl lui Răzvan a găsit o clinică din Turcia, care este dispusă să îi asigure un tratament lui Răzvan pentru a-i salva piciorul.

„Tatăl nu s-a împăcat cu ideea cruntă a amputării, aşa că a găsit o portiţă de salvare pentru micuţ. O clinică din TURCIA, Istanbul, l-ar putea primi la tratament. VIAŢA LUI RĂZVAN DEPINDE ÎNSĂ DE 70.000 DE DOLARI. O sumă pe care familia nu şi-ar permite-o nici dacă şi-ar vinde casa, bunurile şi ar munci trei vieţi de acum înainte. Haideţi să-l scăpăm pe Răzvan din ghearele cancerului! Copilul este speriat, nu ştie ce se întâmplă, iar plânsetele şi urletele lui se aud până la cer şi înapoi!!! Dacă am dona fiecare măcar câte 5-10 lei sau oricât avem, Răzvan ar reuşi ușor-ușor să strângă măcar o parte din sumă, cât să-şi înceapă tratamentul în Turcia.

Asociația Povestea Mea
RON : RO07BTRLRONCRT0536856701
EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701
BIC / SWIFT: BTRLRO22
Cu specificația: “Răzvan”
Deschis la Banca Transilvania
“, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Sâmbătă, familia și cei care vor să-l ajute pe Răzvan au pornit pe ulițele din Ionești pentru a strânge bani de la localnici.

Comment here