Ultima Ora

08:57 Simion îl amenință pe Arafat: „Vei dispărea, mafiotule!”

George Simion îl amenință pe Araed Arafat pe Facebook, într-un comentariu făcut la o postare a șefului DSU. Președintele AUR îl numește „mafiot” pe Arafat și îi spune că nu îl vede „mai mult de o lună în funcție.

„Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea ta toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a scris Simion.

Șeful DSU a publicat o postare consistentă în care vorbește despre sistemul medical din România și continuă polemica cu Alexandru Rafila, pe subiectul mutării SMURD de la Ministerul de Interne la cel al Sănătății.

„Până nu este acest sistem dezmembrat, dezintegrat și făcut praf, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar! Cel puțin aceasta este impresia pe care vrea să ne-o lase Ministerul Sănătății împreună cu sindicatul serviciilor de ambulanță și sfătuitorii apropriați domnului ministru, ieșiți la lumina reflectoarelor dupa 20 de ani de lupte din umbră împortiva progresului și împotriva soluțiilor care vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului”, a scris, printre altele, Raed Arafat.

„Mesajul meu către colegii din sistemul integrat de urgență, medici, asistenți, pompieri, paramedici, piloți și ambulanțieri, este de a ramane uniți și de a nu se lăsa induși în eroare și manipulați de unele grupuri de interese. Sunt convins că vom trece și peste acest moment creat artificial, dar care se poate transforma într-o amenințare reală asupra sistemului integrat de urgență”, a mai punctat șeful DSU.

Comment here