Ultima Ora

08:56 Rovinari: Peste o mie de tablete pentru elevii de la două școli

1.209 tablete de ultimă generație, pentru desfășurarea cursurilor online, au ajuns la Primăria orașului Rovinari, urmând ca, până vineri, să fie repartizate Școlii Gimnaziale și Colegiului Tehnic “Gheorghe Tătărescu”.

Tabletele au fost achiziționate prin Programul Operațional Competitivitate (POC), Axa prioritară 2. Valoarea contractului de achiziție se ridică la peste 1 milion de lei, în această sumă fiind inclus și abonamentul la internet pe o perioadă de 24 de luni.

Robert Filip spune că dispozitivele răspund tuturor cerințelor necesare desfășurării orelor de curs on-line și sunt echipate cu cartele SIM care să asigure conexiunea la internet.

“În scurt timp, procesul educațional adaptat acestor vremuri se va desfășura în condiții foarte bune, după ce toți elevii claselor I-XII vor primi tabletele atât de necesare desfășurării orelor de curs on-line. Cu acestă ocazie vreau să reînoiesc angajamentul față de voi, dragi elevi, stimați profesori și părinți, că voi depune toate eforturile pentru a asigura condiții cât mai bune de învățare, fie ele on-line sau cu prezență fizică, pentru toți copiii și tinerii orașului Rovinari”, a declarat primarul de la Rovinari.

Comment here