Ultima Ora

08:56 Jurebie ar vrea să preia Baza de Tratament Săcelu

Florin Jurebie, primarul comunei Săcelu, a reafirmat că își dorește să preia, de la Complexul Energetic Oltenia, Baza de Tratament Săcelu și s-o modernizeze, în condițiile în care a primit, săptămâna trecută, undă verde de al AFIR să acceseze fonduri europene, anunță pandurul.ro.

“Am primit undă verde de la AFIR că putem depune şi noi proiecte pentru finanţare europeană. A fost cea mai bună veste la început de an, pentru că noi am fost blocaţi ani la rând din cauza problemelor la sistemul de alimentare cu apă realizat cu bani europeni, mai exact din cauza datoriilor”, a declarat Jurebie.

Obiectivul primarului din Săcelu este amenajarea zonei de centru a staţiunii. Vrea să preia Baza de Tratament de la CEO, bază care mai funcţionează doar cu bazinele din exterior şi plaja.

“Noi vrem să depunem un proiect pentru amenajarea zonei de centru a staţiunii, pentru că este punctul forte al comunei Săcelu. Vrem să preluăm şi de la CEO baza de tratament care acum este închisă. Este păcat. Vreau să o închiriez, să o concesionez sau să ne-o cedeze nouă să ne ocupăm de ea. Ar avea nevoie de o reabilitare totală sau refăcută din temelii. S-au tot perindat directori, au fost interese politice, dar şi personale, până au închis. Au apucat să modernizeze doar plaja şi bazinele şi pe restul au pus lacătul. Vreau să avem bază de tratament, dar şi unitate de masă şi cazare aşa cum era pe vremuri. Amenajarea în mod sigur se va face şi sper să ne înţelegem cu cei de la CEO” a precizat Florin Jurebie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here