Ultima Ora

08:56 Filip vrea stadion și echipă de Liga 2, în Rovinari

Primarul Robert Filip vrea să facă, prin Compania Națională de Investiții, un stadion de Liga 2 în Rovinari. ”Dacă reuşim să facem stadionul, vom face şi o echipă de Liga 2” a anunțat edilul la un post local de televiziune.

„Suntem în lucru la stadion, la faza de proiect, dar l-am întors înapoi pe proiectant, pentru că stadionul nostru e amplasat pe lățime și mă puneau pe vechiul proiect să întorc baza sportivă, să poată face proiectul acela. Ori, terenul nostru arată foarte bine, e ca o masă de biliard. Cred că e una dintre cele mai bune suprafeţe de joc din Oltenia şi de aceea le-am întors tot proiectul ca să facă o altă infrastructură pentru stadion. Stadionul va rămâne unde e acum, dar se va construi de jur împrejur”, a declarat Robert Filip.

Stadionul va fi omologabil pentru Liga 2 şi va costa 1,6 milioane de euro.

„Pentru Liga 2 sunt mai multe norme pe care trebuie să le îndeplinească. Am văzut cum arată proiectul, va arăta foarte bine şi cred că, în maxim trei săptămâni sau o lună, vor da drumul la licitaţii cei de la CNI. Suntem pe lista de sinteză cu proiectul de un milion şase sute de mii de euro. Ne-au oprit pe loc faptul că mai aveau nevoie de o bucată de teren pe care am cerut-o acum de la o fabrică, acolo în spatele stadionului unde aveam nevoie de o suprafaţă tampon. Dacă reuşim să facem şi stadionul vom face şi o echipă de Liga 2”, a anunțat Filip.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here