Ultima Ora

08:56 Cosmin Popescu promite SUTE de noi locuri de muncă la Târgu-Cărbunești

În pragul campaniei electorale pentru alegerile locale, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, candidat PSD pentru un nou mandat, anunță sute de noi locuri de muncă în Târgu-Cărbunești, acolo unde societatea SOCERAM ar urma să deschidă o nouă fabrică de BCA, investiție de 20 de milioane de euro.

“În aceste zile am primit o veste importantă, un nou investitor vine către Gorj. Acționariatul, din câte știu eu, este 100% românesc. Este o companie cu foarte multe investiții la nivelul țării, care a hotărât să investească la Târgu-Cărbunești, într-o fabrică de BCA-uri, care au mare căutare pe piața construcțiilor. Pot să vă spun că la data actuală au toate avizele necesare în ceea ce privește emiterea autorizației de construire, domnul primar Birău cu siguranță o va emite în regim de urgență, astfel încât acest operator economic să înceapă să lucreze”, a spus Cosmin Popescu, la un post local de televiziune.

Șeful de la județ a promis sute de noi locuri de muncă.

“Vor fi sute de oameni care să lucreze pe perioada de construcție, la fel sute de oameni care vor avea de lucru după punerea în funcțiune. Sunt zeci de firme care vor livra materiale necesare construcției. Este o investiție importantă, de 20 de milioane de euro” a mai spus președintele Consiliului Județean Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here