Ultima Ora

08:55 Le-a dat bătăi de cap poliţiştilor! Ce a făcut un tânăr şofer din Roşia de Amaradia

Un tânăr teribilist din Roşia de Amaradia le-a dat bătăi de cap poliţiştilor, în această dimineaţă. Depistat la Scoarţa, oprit pe marginea drumului, tânărul, de 24 de ani, o refuzat să prezinte documentele şi a plecat cu maşina spre Târgu-Jiu, unde s-a oprit în Parcul Coloanei Infinitului.

“La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe DN 67 Scoarța, un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i s-au solicitat documentele pentru control, nu s-a conformat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu-Jiu.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului iar, la intrarea în municipiul Târgu-Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice” a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Comment here