Ultima Ora

08:55 Containere de TRIAJ, lângă locațiile Spitalului Județean de Urgență

Consiliul Județean Gorj a aprobat, marți, achiziționarea a 5 containere de triaj epidemiologic, care vor fi amplasate în cele trei locații ale Spitalului Județean de Urgență din strada Progresului, Tudor Vladimirescu și Pasarelă.

„Decizia a fost discutată cu conducerea spitalului cu cadrele medicale, astfel încât, în perioada următoare, prin achiziționarea acestor containere să reușim să facem un triaj epidemiologic în afara camerelor de gardă sau secțiilor de primiri urgențe. Este necesar, pentru că ne pregătim pentru un val de oameni care vor veni spre spital fără a mai suna la 112 sau fără a mai trece pe la medicul de familie/ medicul epidemiolog, și, atunci, trebuie să fim pregătiți pentru ca cetățeanul să nu intre direct în camera de gardă dar să poată fi consultat, și, în funcție de diagnostic să fie direcționat către secția de Boli Infecțioase sau, după caz, altă secție din spital”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

„În primă fază vom achiziționa 5 containere care vor fi montate în apropierea spitalului, în cele trei locații din strada Progresului, Tudor Vladimirescu și Pasarelă. Vorbim de o investiție de peste un miliard de lei. Am avut discuții și în țara cu alți colegi, am văzut cum s-a procedat în Italia și am ajuns la concluzia că doar așa evităm să punem în pericol tot personalul care lucrează pe secțiile Spitalului”, a mai spus șeful CJ.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here